Okresní nominační konference

Dne 19.12.2017 se v prostorách Muzea města Jindřichův Hradec konala okresní nominační konference, která měla za úkol zvolit delegáty na krajskou konferenci, která se bude konat 27.1.2018 v sále na střelnici Jindřichova Hradce. Dále bylo v programu zvolit delegáty na mimořádný sjezd konaný 18.2.2018 v Hradci Králové.

Okresní konference se zúčastnili hosté: Mgr. Jiří Zimola, člen PG ČSSD a předseda Senátu Parlamentu ČR Milan Štěch, Ing. Jitka Dostálová z MO Pardubice.

Na krajskou konferenci byli zvoleni tito delegáti:

Vladimír Bláha, Ing. Petra Blížilová, Mgr. Miroslav Bína, Irena Čurdová, Daniel Doktor, Ing. Lucie Gabrielová, Bc. Milan Garhofer, Zdeněk Gregor, Tomáš Hanes, Stanislava Heřmánková, Eva Hiršová, Pavel Hrbek, Martin Jílek, Marie Kohoutová, Zdeňka Klesalová, MUDr. Zdeněk Krajíček, Ing. Josef Kratochvíl, Radim Kvitský, Marie Loskotová, Mgr. Veronika Luksová, Michaela Macháčková, MVDr. Radek Maryška, Ing. Vladislav Michalec, Josef Mochar, Bc. Jan Mráček, Mgr. Pavel Mráček, Mgr. Iva Mráčková, Václav Musil, Ing. Vlastislav Pecka, Bc. DiS. Miroslav Pekař, Ing. Jaroslav Pešek, Jiří Pravda, PhDr. Jaroslav Pikal, Ing. Lubomír Skála, Petr Spatzierer, Ing. Luboš Stejskal, Ing. Stanislav Šamal MBA, Kristýna Šamalová, Vladimír Vlasák, František Wollner, Mgr. Jana Zemánková, Bc. Karel Zábrodský.

Jako náhradníci byli zvoleni tito členové:  Jaroslav Fiala, Mgr. František Maxa, PhDr. Jaroslav Psík, Mgr. Rostislav Černý CSc., Miroslav Jaroušek, Josef Neužil, Pavel Pobříslo, František Růžička.

Delegáti pro sjezd ČSSD byli zvoleni tito členové:

Ing. Bohumil Komínek, Ing. Stanislav Šamal MBA, Mgr. Jana Zemánková.

Náhradníci byli zvoleni ve složení:  Bc. Kolář Aleš, Pravda Jiří, MUDr. Krajíček Zdeněk.

Dále okresní konference volila do vedení ČSSD následující členy ČSSD: Ing. Jitka Dostálová a Mgr. Jiří Zimola

Je vhodné podotknout, že přestože není p. Ing. Jitka Dostálová členkou OVV Jindřichův Hradec, jako jediná se přijela prezentovat a požádat o podporu při volbě do vedení ČSSD.

Okresní konference dále vyzvala Mgr. Jiřího Zimolu, aby na sjezdu ČSSD kandidoval na předsedu strany.