ZACHRAŇME ČSSD

Vážené přítelkyně a přátelé,
milí příznivci neformální diskusní platformy Zachraňme ČSSD,

členové platformy se velmi aktivně zapojili do aktivit vedoucích k oživení po ostudně prohraných volbách do Poslanecké sněmovny P ČR dřímající ČSSD. Za to patří vám všem upřímný dík.

Ukázalo se, že jsme společně schopni nastartovat procesy, které mohou vést k záchraně ČSSD. Naše jasná podpora prezidentského kandidáta Miloše Zemana přispěla svým malým, ale možná významným dílem k jeho znovuzvolení prezidentem ČR. Jeho následná účast na Sjezdu ČSSD je dobrým předpokladem úspěšné spolupráce při obnově ČSSD .

Také velmi úspěšné setkání naší platformy v Táboře ukázalo, že s námi musí všichni v ČSSD počítat. Jasné postoje a především otevřená diskuze se ukázaly být silným nástrojem k obnově a záchraně ČSSD. A výsledky se dostavily. Sjezd ČSSD zvolil námi podporovaného kandidáta na předsedu strany Jiřího Zimolu statutárním místopředsedou. Předcházela tomu volba předsedy, kdy Jiří Zimola pro mnohé nečekaně vyhrál v prvním kole, ve druhém potom zvítězil Jan Hamáček a oba vytvořili nový tandem v čele ČSSD. Podařilo se nám prosadit celostranické referendum všech členů ke způsobu zapojení ČSSD do povolebního uspořádání naší země. A možná i díky tomu, že nás hlas je nejen slyšet, ale daří se nám jej přetavit ve stranická usnesení, hlásí se průběžně noví příznivci platformy Zachraňme ČSSD s ochotou zapojit se do boje o záchranu ČSSD.

Ještě jednou proto děkujeme za váš zájem zapojit se do diskusní platformy Zachraňme ČSSD. Jsme rádi, že podporujete a využíváte naši diskusní stránku na Facebooku a pomáháte sdílením šířit úspěšné ankety k důležitým tématům.

Na základě požadavků podporovatelů platformy Zachraňme ČSSD jsme připravili další setkání všech podporovatelů platformy na sobotu 24.března 2018 od 10.00 do 16.00 hodin v Třešti (Kraj Vysočina) - SŠ a SOU Třešť, adresa: K Valše 1251/38, 589 01 Třešť. Registrace účastníků proběhne od 9.00 hodin.

Potvrďte nám prosím závazně Vaši účast mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , kde uvedete kontaktní údaje a počet lidí, kteří s Vámi přijedou.

Předpokládaný program jednání(stav k 14.3.2018)

$1·         Aktuální stav probíhajících jednání a změn v ČSSD

$1·         Výsledky přerušeného sjezdu ČSSD

$1·         Vyjednávání vedení ČSSD o povolebním uspořádání

$1·         Prioritní programové cíle

$1·         Způsoby účasti na vládě, odchod do opozice, předčasné volby

$1·         Témata pro pokračování jednání sjezdu ČSSD

$1·         Změna stanov ČSSD

$1·         Nové stanovy ČSSD

$1·         Přímá volba předsedy ČSSD, případně dalších funkcionářů strany

$1·         Podmínky členství, zapojení příznivců strany, kvóty ženy, mladí, senioři apod.

$1·         Programové cíle z pohledu komunálních a senátních voleb 2018

$1·         Vztah orgánů ČSSD a zastupitelských sborů

Účast během jednání avizovali i někteří kandidáti na místopředsedu ČSSD, předpokládáme tedy také jejich vystoupení a diskusi s nimi.
Drobné občerstvení je zajištěno.
Už nyní se těšíme na věcnou diskuzi a setkání s vámi v Třešti!!!

Vaše diskusní platforma
Zachraňme ČSSD

DEMOKRACIE JE DISKUSE (TGM)

NEPTEJ SE, CO MŮŽE SOCIÁLNÍ DEMOKRACIE UDĚLAT PRO TEBE, PTEJ SE, CO MŮŽEŠ DNES TY UDĚLAT PRO ZÁCHRANU SOCIÁLNÍ DEMOKRACIE!